Speciaal voor verenigingen en bedrijven kan u bij ons manchetknopen laten graveren met logo en/of uw gewenste tekst. Denk bijvoorbeeld aan een jubileum, conferentie of relatiegeschenk. Vrijwel alle ontwerpen kunnen door ons worden gegraveerd op de manchetknopen van uw keuze. Van edelstaal tot echt zilver kan worden gepersonaliseerd. Een blijvend en duurzaam geschenk dat zeker goed zal worden ontvangen.

De gegraveerde manchetknopen worden standaard geleverd in een luxe geschenkdoosje en wij rekenen geen extra cliché kosten. U ontvangt altijd een all-in prijs dus geen verrassingen achteraf. Voor zakelijke bestellingen zal eerst een sample worden gegraveerd ter goedkeuring zodat u zeker weet dat uw bestelling naar wens wordt gemaakt. 

De levertijd is standaard 5 werkdagen maar mocht u ze eerder willen ontvangen kan uw bestelling ook met spoed worden gemaakt en zelfs met gegarandeerde levering op de volgende werkdag. Laat ons weten welke ideeën u heeft voor de gravure, wij helpen u graag bij het realiseren van uw unieke set manchetknopen!

De manchetknopen worden standaard verpakt in een luxe doosje en met track en trace code verstuurd zodat u altijd op de hoogte blijft van de status. Kortom, voor een zeer bijzonder, uniek en persoonlijke set manchetknopen bent u bij ons aan het goede adres.