Bij ManchetknopenOnline.BE kunt u manchetknopen snel en goedkoop laten graveren met uw initialen of uw (bedrijfs)logo. De specialist in manchetknopen graveren.  

Of het nu met uw eigen initialen is of bijvoorbeeld uw familiewapen, het geeft altijd een zeer bijzonder en exclusief resultaat. Onze gravures worden met de hand in diamant en in laser gravure gemaakt. Voor logo's en afbeeldingen wordt door onze designer een artwork gemaakt zodat u altijd het beste eindresultaat krijgt. Heeft u manchetknopen nodig voor bijvoorbeeld een relatiegeschenk en denkt u aan meerdere aantallen? Dan zal onze BusinessDesk een scherpe offerte toesturen.

De levertijd is standaard 5 werkdagen maar mocht u ze eerder willen ontvangen kan uw bestelling ook met spoed worden gemaakt en zelfs met gegarandeerde levering op de volgende werkdag. Laat ons weten welke ideeën u heefr voor de gravure, wij helpen u graag bij het realiseren van uw unieke set manchetknopen!

De manchetknopen worden standaard verpakt in een luxe doosje en met track en trace code verstuurd zodat u altijd op de hoogte blijft van de status. Kortom, voor een zeer bijzonder, uniek en persoonlijke set manchetknopen bent u bij ons aan het goede adres.